Return to site

WAT ZIJN DE STAPPEN OM EEN ACER ASPIRE 3000 LAPTOP TE OVERHAALEN?

Acer is een bekende naam in de computerindustrie. Een reeks personal computers en laptops van deze fabrikant is erg geliefd bij hun gebruikers en staat bekend als Aspire. Acer Aspire is best handig voor persoonlijk en professioneel gebruik, binnen dit bereik proberen ze aan al uw behoeften te voldoen. In de afgelopen paar jaar zijn laptops vaker voorgekomen dan pc, zowel aan een bureau als thuis. Met hun geavanceerde technologie die ze gebruiken in al hun laptops, lijdt het geen twijfel dat ze zo populair worden. Acer probeert een machine te leveren die is uitgerust met de nieuwste technologie tegen een betaalbaar prijskaartje en de Acer Aspire 300 is daar een perfect voorbeeld van. Dat laat zien hoeveel ze geven om hun klanten en dat is het niet met de Acer Support-service, ze bieden hun klanten complete zorg.

Natuurlijk gebruiken ze de nieuwste technologie in hun systemen, maar toch kan er een kans zijn dat je je systeem moet upgraden door het RAM-geheugen of de harde schijf te vergroten, de ventilator misschien wilt reinigen, enz. Hiervoor moet je uw Acer Aspire 3000 reviseren. U kunt hun ondersteuningsdienst bellen om dit te doen of u kunt het zelf doen door eenvoudig de hieronder vermelde stappen te volgen.

  • Begin met het plaatsen van uw laptop ondersteboven op een zachte doek, zoals een handdoek.
  • Hierna ziet u een aantal compartimenten die allemaal zijn vastgezet met computer van schroeven. Gebruik een Philips-ster Schroevendraaier om de schroeven één voor één te verwijderen.
  • Begin met het verwijderen van twee schroeven op het kleine paneel aan de rechterkant, hieronder vindt u uw harde schijf.
  • Als u uw harde schijf wilt vervangen, verwijdert u eenvoudig alle schroeven aan de rechterkant van uw harde schijf en schuift u voorzichtig onze harde schijf eruit.
  • Om de RAM van uw laptop te bereiken, draait u alle schroeven los die op hetzelfde paneel aan de linkerkant zijn geplaatst waar de harde schijf is geplaatst.
  • Til uw RAM-geheugen op tot 45 graden en trek aan terwijl u op twee witte plastic clips drukt.

Om het niet alleen te doen, belt u gewoon Acer ondersteuning +31-202253603